Sponsors

Sinds 2009 zorgt Vicus voor de instandhouding van het Lions e-commerce webplatform inclusief webwinkel op basis van Zen Cart. In 2013 is daar het eTicket verkoopsysteem aan toegevoegd en is een geheel vernieuwde website op basis van WordPress gerealiseerd.

Buckaroo logoBuckaroo Payment Services

Buckaroo heeft belangeloos het iDEAL betaalsysteem ter beschikking gesteld zodat we geen abonnementskosten hoeven te betalen. Daardoor kunnen de eTickets die online worden besteld direct worden afgerekend.

Vicus-eBusiness-Solutions_Logo-2013_180x90Vicus eBusiness Solutions (Webwinkel & eTicket & Verkoopsystemen)

Vicus is dé expert voor de implementatie en integratie van CRM– en e-commerce-oplossingen. Met open source software zoals Magento, Zen Cart, Vtiger CRM en VOSBA e-solutions middleware. Omdat Vicus ervan overtuigd is dat u met de vrijheid en flexibiliteit van open source technologie meetbaar het meeste rendement uit uw ICT-systemen haalt. Vicus adviseert bij het kiezen van de juiste e-commerce en crm-software, integreert deze met uw bestaande ICT-systemen en zorgt ervoor dat al uw klantgerichte bedrijfsprocessen vlekkeloos verlopen. Als geen ander verbindt Vicus technologie, kennis en ervaring. Hiermee ondersteunen we het succes van uw organisatie.

Geijtenbeek-clear-benefits_logo_180x90Geytenbeek Clear Benefits

Geytenbeek is een onafhankelijke financiële en verzekeringsdienstverlener van middelgrote omvang. Klein genoeg voor persoonlijke aandacht en groot genoeg om een totaal advies te kunnen geven. Bij Geytenbeek adviseren wij ongeveer 250 bedrijven ( en hun medewerkers ) in het MKB segment met zo’n 20 professionals op het gebied van Pensioenen, Employee Benefits en Bedrijfsmatige verzekeringen. Daarnaast werken zij voor zelfstandig ondernemers, als DGA of ZZP’er.

BoshuizenHoveniersbedrijf Boshuizen en ko.

Boshuizen en Ko, zoals een tuin bedoeld is. Sinds 1987 actief in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en bestratingen. Zowel bij particulieren als bedrijven. Jarenlange ervaring, de vakkennis, het enthousiasme en het team van vakbekwame en gemotiveerde medewerkers zijn een begrip geworden in Soest en omgeving.

BMU-groepBMU groep

BMU Groep is een veelzijdig bouwbedrijf. U kunt bij BMU terecht voor de aanbouw van een serre aan uw huis, maar ook voor het realiseren van een nieuw bedrijfscomplex. Wij zien bouwen als teamwork. Meestal zijn bij een bouwproces meerdere partijen betrokken. Wij fungeren dikwijls als spin in het web en leiden het bouwproces van ontwerp tot en met oplevering in goede banen. BMU werkt altijd nauw samen met de opdrachtgever en komen afspraken betreffende planningen en offertes stipt na. Ze staan voor hun beloftes.

Risk InnovationRisk Innovation

Risk Innovation is een landelijk werkende onderneming van ervaren professionals uit de bouwsector en verzekeringsbranche. Wij ondersteunen profit en non-profit organisaties bij het ontwikkelen van een andere, innovatieve kijk op risico- en procesbeheersing. Hiervoor hebben we een eigen pragmatische en direct toepasbare denk- en werkwijze ontwikkeld die gericht is op de beheersing van zowel verzekerbare als niet verzekerbare risico’s. Een unieke dienstverlening die volledig gebaseerd is op waardecreatie voor onze opdrachtgevers.

Overige sponsoren

Vaarderhoogt_logo_180x90 Vonk-media_logo_180x90 Vorwerk_logo_180x90 BRES_logo_180x90 Deelen-Makelaars-Woningen_logo_180x90 EY_logo_180x90 Stam_logo_180x90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *